Produkty pochodzące z naszej przetwórni

Świeże i mrożone filety, tusze, ryby
Świeże ryby pakowane w tackach

Ryby, bogate w nienasycone kwasy tłuszczowe oraz zawierające enzymy, wpływające na szybkie powstawanie niepożądanego smaku i zapachu, należą do produktów o krótkiej trwałości. Problem ten można ograniczyć stosując ochronne mieszanki gazów (CO2, N2, O2).

Zalety opakowania MAP:

- wydłużony termin przydatności do spozycia;
- brak ubytków;
- czyste, estetyczne opakowania jednostkowe i zbiorcze;

Aby uzyskać aktualną ofertę prosimy o kontakt.

Ryby świeże pakowane w technologii MAP (Modified Atmosphere Processing)

Filet z dorsza bez skóry
(łac. Gadus morhua, ang. Cod fillet skin less)

Filet z dorsza bez skóry

Filet z dorsza z/skórą
(łac. Gadus morhua, ang. Cod fillet skin on)

Filet z dorsza z/skórą

Filet z flądry
(łac. Platychthys flesus, ang. Flounder fillet white skin on)

Filet z flądry

Tusza z flądry
(łac. Platychthys flesus, ang. Flounder H&G)

Tusza z flądry

Pstrąg cały patroszony
(łac. Oncorhynchus mykiss, ang. Rainbow trout)

Pstrąg cały patroszony

Filet z pstrąga ze skórą
(łac. Oncorhynchus mykiss, ang. Rainbow trout fillet)

Filet z pstrąga ze skórą

Steki z łososia
(łac. Salmo salar, ang. Salmon steaks)

Steki z łososia

Filet z łososia bez skóry
(łac. Salmo salar, ang. Salmon fillets skin less)

Filet z łososia bez skóry