Produkty pochodzące z naszej przetwórni

Świeże i mrożone filety, tusze, ryby
Świeże ryby pakowane w tackach

Ryby, bogate w nienasycone kwasy tłuszczowe oraz zawierające enzymy, wpływające na szybkie powstawanie niepożądanego smaku i zapachu, należą do produktów o krótkiej trwałości. Problem ten można ograniczyć stosując opakowania MAP i SKIN.

Zalety opakowania MAP i SKIN:

- wydłużony termin przydatności do spozycia;
- brak ubytków;
- czyste, estetyczne opakowania jednostkowe i zbiorcze;

Aby uzyskać aktualną ofertę prosimy o kontakt.

Ryby świeże pakowane w technologii MAP (Modified Atmosphere Processing)

Filet z dorsza bez skóry
(łac. Gadus morhua, ang. Cod fillet skin less)

Filet z dorsza bez skóry

Filet z dorsza z/skórą
(łac. Gadus morhua, ang. Cod fillet skin on)

Filet z dorsza z/skórą

Filet z flądry
(łac. Platychthys flesus, ang. Flounder fillet white skin on)

Filet z flądry

Tusza z flądry
(łac. Platychthys flesus, ang. Flounder H&G)

Tusza z flądry

Pstrąg cały patroszony
(łac. Oncorhynchus mykiss, ang. Rainbow trout)

Pstrąg cały patroszony

Filet z pstrąga ze skórą
(łac. Oncorhynchus mykiss, ang. Rainbow trout fillet)

Filet z pstrąga ze skórą

Steki z łososia
(łac. Salmo salar, ang. Salmon steaks)

Steki z łososia

Filet z łososia bez skóry
(łac. Salmo salar, ang. Salmon fillets skin less)

Filet z łososia bez skóry

Dorsz polędwice
(łac.Gadus morhua, ang. Cod loins skinless)

Dorsz polędwice

Dorsz czarny polędwice
(łac.Pollachius virens, ang. Saithe loins skinless)

Dorsz czarny polędwice

Halibut filet
(łac. Reinhardtius hippoglossoides, ang. Halibut fillet)

Halibut filet

Łosoć dzwonka
(łac. Salmo salar, ang. Salmon steaks)

Łosoć dzwonka

Łosoś filet porcje
(łac. Salmo salar, ang. Salmon portions)

Łosoś filet porcje

Mintaj polędwice
(łac. Theragra chalcogramma, ang.Alaska pollack loins)

Mintaj polędwice

Sandacz filet
(łac.Stizostedion lucioperca, ang. Pikeperch fillet)

Sandacz filet

Sum afrykański filet
(łac. Clarias gariepinus, ang. African catfish fillet)

Sum afrykański filet